Në më pak se një javë, më shumë se njëqind konkurentë kanë marrë pjesë në konkursin e celur nga Kastrati. Klientë të Kastratit nga e gjithë Shqipëria kanë ndarë me miqtë e tyre në Facebook fotot e bëra në një nga pikat tona. Kastrati falenderon gjithë pjesëmarrësit e deritanishëm dhe fton të gjithë ndjekësit e tij në Facebook dhe Twitter të bëhen pjesë e këtij konkursi. Një nga cmimet e ofruara nga kompania mund të bëhet i juaji më 31 Mars.