Ne jemi njetrajtshmerisht te ndergjegjshem per ambjentin ne te cilin jetojme.

Kompania jone adapton gjithmone teknologjite dhe produktet me te reja dhe ekologjikisht miqesore qe te mbroje natyren tone te dashur. KASTRATI GROUP eshte gjithmone i pranishem ne financimet e iniciativave dhe projekteve ekologjike me se shumti ne Shqiperi.

Keto jane tre nga Parqet Natyrore qe KASTRATI GROUP po financion aktualisht.