Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home2/kastrati/public_html/includes/menu.inc).

GRUPI KASTRATI hyri për herë të parë në industrinë e pasurive të patundshme në vitin 2005. Në vitin 2016 u themelua Kastrati Construction, kompani e specializuar në ndërtim dhe menaxhim të projekteve private e publike, me qëllim menaxhimin e portofolit të ndërtimit të Grupit Kastrati. Projektet tona janë të ndryshme: ndërtime multifunksionale, komplekse banimi, ndërtime biznesi, ndërtime publike, etj. Fokusi ynë drejt cilësisë, bashkëpunimi i vazhdueshëm me studiot më të mira ndërkombëtare dhe rajonale dhe ekspertiza e stafit profesionist janë veçoritë kryesore që na dallojnë nga konkurrenca.