Garden Residence Turdiu është një kompleks banimi me 9 ndërtesa kryesore me 7, 8, 11 dhe 12 kate mbi tokë dhe kate parkimi nëntokë. Kompleksi ofron hapësira rekreative për banorët, një pishinë të përbashkët, një kënd lojrash për fëmijët dhe shumë shërbime e lehtësira për jetesë të qetë në komunitet. Ky projekt zhvillohet në partneritet me AK Shpk dhe ofron 90’000m2 apartamente, 60’000m2 ambjente tregtare dhe 34’000m2 hapësirë parkimi.

  • Vendndodhja: “Ish-Fusha e Aviacionit”
  • Afati i Përfundimit: 2022
  • Sipërfaqe Totale: 140’000m2