Downtown One është një ndërtim multifunksional 37 kate mbi tokë dhe 5 kate parkimi nëntokë, i pozicionuar në zemër të Tiranës. Gjithçka që ju nevojitet ndodhet këtu sepse ndërtesa ofron një kombinim ideal midis apartamenteve rezidenciale luksoze, zyrave bashkëkohore, dhe ambjenteve komerciale si destinacion për markat më të njohura. Downtown One është i pari projekt në Shqipëri që sjell risi në funksionalitet, arkitekturë, parametra ndërtimi dhe qasjen ndaj mbrojtjes së mjedisit. E projektuar në bashkëpunim me studiot ndërkombëtare MVRDV dhe ARUP, Downtown One është ndërtimi i parë në Shqipëri i regjistuar në programin e ndërtesave në harmoni me natyrën LEED®.

Për më shumë informacion: www.dt1.al

  • Vendndodhja: Bulevardi “Bajram Curri”
  • Data e përfundimit: 2024
  • Sipërfaqe totale: 78’000sqm