Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home2/kastrati/public_html/includes/menu.inc).

Terminali yne i nen-produkteve te naftes eshte i specializuar ne depozitimin dhe trajtimin e te gjithe nenprodukteve te naftes bio dhe produkteve te benzines. Terminali eshte i lokalizuar ne menyre strategjike ne Porto Romano, prane portit te Durresit, per perdoruesit pergjate bregdetit te Adriatikut, sikurse dhe atyre ne ane tokesore. Pjesa me e madhe e klienteve jane aktive ne industrine e naftes, ne te cilen Kastrati ka depozita te nje varieteti te madh produktesh.

Terminali i naftes Kastrati thjeshtezon shperndarjen ne tregjet lokale dhe europiane. Lidhjet me tregjet nderkombetare jane nepermjet çistername te Porto Romano, ne rruge tokesore dhe ne te ardhmen me ane te lidhjeve te tubacioneve.

Terminali ka nje sistem te dedikuar dhe personel te pergatitur dhe te trajnuar ne menaxhimin e produkteve tuaja me sigurine me te larte dhe metoda mjedisore. Mbi te gjitha, parimi yne i fleksibilitetit na lejon qe te ofrojme sherbime sipas kerkeses super per ruajtje individuale dhe kerkesa per shperndarje.

KASTRATI operon nje rrjet prej 70 pikash karburanti, 116 kamione çisterne ne Shqiperi dhe 10 pika karburanti ne Kosove. 

KASTRATI Group ka çisterna depozita ne Porto Romano after qytetit te Durresit me kapacitet 75.000 ton. Grupi ka gjithashtu edhe te tjera objekte per transport tokesor te nje kapaciteti prej 30.000 ton. Objektivi yne eshte rritja e kapacitetit rezervues ne 120.000 ton.

Kastrati  zoteron nje fabrike te naftes bio ne Porto Romano, Shqiperi.

Ne i kemi zgjeruar vazhdimisht aktivitetet tona ne tregun e shitjes me pakice dhe kemi nje mbulim te mire te biznesit te ngrohjes me lende djegese duke u ofruar nje sherbim te sigurt klienteve tane.