Tregtia

Me zyra ne Durres, Shqiperi ne kemi nje baze strategjike per tregtine rajonale dhe nderkombetare te karburanteve.
Ne blejme prodhime nafte mbi kushtet CIF dhe FOB.

Ne rezervojme anije ne baza afatshkurtra ose afatgjata....

Pages