Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home2/kastrati/public_html/includes/menu.inc).

KASTRATI GROUP i ka vene vetes synime per te krijuar vlera re reja, per te mbajtur e konsoliduar stabilitetin e biznesit dhe lidershipin ne tregun Shqiptare te karburanteve.

KASTRATI GROUP do te perdori te gjithe mjetet ne dispozicion per te arritur keto synime, duke perfshire perpjekjet per te ulur kostot, rritjen e efikasitetit operacional, permiresimin e cilesise se produktit dhe te sherbimit, si dhe venien ne perdorim te teknologjive me te fundit.

Strategjia jone bazohet ne rritje afatgjate te kontrolluar dhe mbeshtetese, duke u bazuar ne menaxhimin strikt te rrezikut. Keto cilesi sigurojme nje platforme solide per aktivitetet tona tregtare. Pavaresia jone na ben te mundur qe te ndjekim synime afatgjata veçmas tendencave afatshkurtra te tregjeve.

Si nje kompani e orientuar drejt tregut, ne perfitojme ne menyre te plote dhe te menjehershme nga çdo mundesi qe na jepet. Ne menyre konstante ne kerkojme sinergjite e brendshme dhe perqendrohemi tek kompetencat tona. Forca tona: dija dhe eksperienca, mendimi individual dhe menaxherial, dhe nje strukture e sheshte per marrjen e vendimeve, e bejne KASTRATI GROUP nje partner te fuqishem dhe fleksibel.