Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 579 of /home2/kastrati/public_html/includes/menu.inc).

Ne synojme te mbeshtesim rritje ekonomike afatgjate, stabilitet social, mireqenie dhe progres ne rajonin ne te cilin operojme, gjithashtu te kujdesemi per natyren dhe te sigurojme perdorim sa me efektiv te resurseve natyrore.

Ne duam te arrijme rritje te qendrueshme dhe afatgjate te biznesit tone, duke e transformuar KASTRATI GROUP ne nje kompani lider ne rajon ne fushen e energjise. Ne duam te jemi nje furnitor i besueshem i hidrokarbureve ne tregun nderkombetar te energjise.